2012-06-14 08:46:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - néha túlzásba viszi a kritikát

Napi horoszkóp június 14.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai napon jobb, ha gyomorkímélő diétát folytat. Nemcsak a mértéktelen, vagy rossz minőségű ételek árthatnak azonban. A rossz kapcsolatok is megfekhetik a gyomrát. Legyen türelmesebb, és/vagy kerülje a rossz társaságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munka területén új vizekre evezhet. Nem feltétlenül jelent ez azonban munkahelyi váltást. De azt mindenképp, hogy valamilyen új kihívás elé állítja a sorsa. Ne féljen: örömét fogja lelni benne. És ez az anyagiakra is vonatkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Néha túlzásba viszi a kritikát, most meg éppen az önkritikát. Ne kételkedjen magában! Ha kicsit lazábban fogja fel a dolgokat, sokkal több teremtő erőt találhat magában. Ne rettegjen, legyen bátrabb a kibontakozásban!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyei lassanként jó irányt vesznek: ne feledkezzen meg azonban a tartozásairól sem! Ha látszólag nem is érdekli, valahol a gyomra mélyén érzi a kötelezettségek súlyát. Most jó alkalma adódhat a törlesztésre, használja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma lehetősége adódhat arra, hogy megkösse az évszázad üzletét. Ne menjen el csukott szemmel, füllel az adódó lehetőségek mellett! Igaz, ez az üzlet talán csak átmenetileg javít a körülményein. De azért azt is meg kell becsülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy régi barátjával találkozhat a mai napon. A barátkozás sajnos rossz emlékeket kavarhat fel az ön lelkében. Azonban ez ne gátolja meg abban, hogy élvezze a napját. Vannak még, akik szeretik önt, s akikre biztosan számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön ma alighanem egy kisebb lelki válságon megy keresztül. Sajnos, minden szemérmessége ellenére sem tudja ezt eltitkolni a kedvese elől. De minek is titkolná? Ha igazán számítani akar rá, akkor a nehézségekbe is be kell őt vonnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Még a büszke és zárkózott Skorpióknak is szüksége lehet néha arra, hogy elfogadják a baráti segítséget. Ön is forduljon egy jó barátjához, ha gondjait képtelen egyedül megoldani. Biztosan akad köztük egy, aki segítségére lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön a változékony jegyűekhez tartozik. Ezért is lehet, hogy a mai napon adódó döntéshelyzetben nehezebben ismeri fel a jó megoldást. Kérjen tanácsot egy szilárd jegyű (Vízöntő, Bika, Oroszlán vagy Skorpió) barátjától!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha mindenki más nehézségekkel küzd is, önnek egy gyönyörű nap lehet a mai. Talán azért is, mert a jegyében járó Plútó miatt szinte már hozzászokott a változásokhoz. Hogyne mondjam, igényli is. Most nem esik nehezére a sodródás.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma igazán elemében lehet. Ma még azt sem bánja, hogy az utóbbi időben túlterhelték. A probléma megoldás már szinte a természetévé, lételemévé lett. Ha lenne egy csendes nap, kedves Vízöntő, mivel is ütné el az idejét?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap a nagy változások előszelét hozza el az életébe. Hogy mit, az persze nagyban múlik a hozzáállásán is. Ha túlságosan bemerevedett, és nehezen tűri, hogy másként legyenek a dolgok, mint azt eltervezte, akkor jobban fog fájni.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: